Säkerhetstips myhabbo.headerbar.closed_group

5 enkla steg till hur du kan skydda dig på Habbo på ett säkert sätt

Stäng av din webkamera! Du kan inte kontrollera de bilder du lägger ut på nätet eller det du visar genom webkameran. När du väl har lagt ut bilder på nätet kan du inte ta bort dem. Folk kan lätt använda dem för att ta reda på mer om dig. Innan du delar med dig ska du tänka igenom vad det är du lägger ut.

Läs här

Skydda din personliga information. Håll ditt riktiga namn, telenummer, foton och skolnamn hemligt så att ingen kan hyckla, mobba eller utsätta dig för annan fara.

Läs här

Håll dina vänner på Habbo endast på Habbo. Se till att inte träffa folk som du än så länge bara har träffat på nätet. Om det är någon som vill träffas, tacka nej och berätta för dina föräldrar eller någon annan vuxen!

Läs mer

Var inte rädd för att säga ifrån. Om det är någon som skapar obehag eller skrämmer dig på något sätt på Habbo ska du anmäla det till moderatorena genom att klicka hjälp uppe i högra hörnet.

Läs här

Surfa säkert och smart på nätet! Webbsidor som erbjuder gratis möbler eller mynt eller om utger sig ut att vara Habbo's personal är hycklerisidor som är ute efter ditt lösenord. Lämna aldrig ut ditt lösenord till någon och ladda aldrig ner filer som du inte vet något om.

Läs här

 Info 

Säkerhetstips

Skapad: 2009-maj-12

2 användare i gruppen

Inga tags