Pride - Kärlek till alla!

█████████████████
█████████████████
█████████████████
█████████████████
█████████████████
█████████████████

Gjord av: FunkyCowboy

Hej! Jag heter Sekno och är ägaren till gruppen. Jag är själv bisexuell och kom på att jag var det i högstadiet. Hoppas ni kommer trivas i min grupp och ställ gärna frågor om ni vill! /Sekno

Hej! Jag är Nr2 och är 'delägare' i den här gruppen. Jag kom på att jag var lesbisk när jag var runt 12 år, vilket är väldigt tidigt och inte så vanligt. Ni som ännu inte vet vad ni har för läggning och är över 15 år, oroa er inte. Sånt tar tid för vissa!
/Nr2 (Biological.Error)

För er som inte har någon i er omgivning som är homosexuell eller liknande & vill ha någon att prata med så finns Sekno & Biological.Error alltid till hands för att hjälpa er & svara på era frågor.

Det finns även sidor på internet som är speciellt riktade till gay-världen.
www.qx.se är en sådan sida som är väldigt bra, men även ganska riskabel. Var försiktig med vem du lämnar ut information till & även bilder på dig själv. Det finns många pedofiler där & överallt på internet.

Eftersom det redan finns andra homo/bi grupper som även tar in folk som tycker det är okej med olika sexuella läggningar, har vi bestämt att vara den enda gruppen som inte gör det. Det här gör vi för att känna en mer gemenskap i gruppen och även sticka ut lite från andra grupper. Alltså får ni ansöka om medlemskap och då vill vi ha ett ärligt svar på frågan 'är du bi/homo?

Med Vänliga Hälsningar
Sekno och Nr2 (Biological.Error)

För att vara med i den här gruppen ska du vara homosexuell eller bisexuell IRL, inte bara på habbo som vissa kör med.

Elaka kommentarer om andras läggningar får absolut inte förekomma. Om det förekommer sådant & allmänt lågt beteende i gruppen kommer du kickas ut.

Flitiga postare i diskussionsforumet gillar vi! ;-) Så titta dit lite då & då!

Ha det bra & vi hörs!

 Medlemmar i denna grupp (473) 


1 - 20 / 473
Första | << | >> | Senaste

 Info 

Pride - Kärlek till alla!

Skapad: 2007-maj-14

473 användare i gruppen

Hej kära vänner! Den här gruppen är till alla er homosexuella & bisexuella. Här har ni chansen att prata med andra med samma läggning & även ställa frågor ni undrar över. Glöm inte - All kärlek är bra kärlek!
bi biological error bisexuell homosexuell nr2 pride sekno