Föräldrarguiden myhabbo.headerbar.closed_group

På habbo kan medlemmarna vara vem de vill utan många av de begränsningar som finns i verkliga världen, fantasi är den enda begränsningen! För våra medlemmar är Habbo en naturlig förlängning av den verkliga världen där de kan bli kompisar med andra tonåringar från hela världen.

Kolla in videon nedan för att få ett smakprov av Habbo Hotel.

Kostar det någonting för mitt barn att spela Habbo?Hur kontaktar jag Habbo?
Om du har ett problem var vänlig kontakta
Habbo Kundtjänst

Gratis att spela! Förbättra dina byteskunskaper!

Ungdomarna kan själva skapa ett konto på Habbo gratis och bli medlemmar för att träffa nya kompisar och ta del av Habbo världen. Habbos medlemmar kan välja att ta del av olika betalningstjänster för att köpa virtuella möbler och Habbo Club medlemskap som ger dem möjlighet att ta del av exklusiva erbjudanden. Tjänsterna är helt frivilliga och medlemmarna är inte bundna till att ta del av betaltjänsterna om de inte vill.

Om man tar del av betaltjänsterna så köper man Habbos virtuella valuta som kallas för Habbo Mynt! Valutan går att använda till att köpa virtuella möbler för att inreda sina Habbo rum eller gå med i Habbo Club/VIP. Habbos valuta köper man via SMS, Habbos Myntlinje, som är en telefonlinje, förbetalda kort (Wallie-Card) och Kreditkort.
Alla Habbos betalningssystem har maxgränser så att inte systemen missbrukas. Vi informerar och uppmuntrar om att man måste ha föräldrarnas tillåtelse innan man använder betalningstjänsterna.

Var god att uppmärksamma att det alltid är möjligt att spärra betaltjänster genom att kontakta sin egna telefonoperatör/mobiloperatör. Om du vill veta hur man spärrar dessa betaltjänster hänvisar vi dig till din telefonoperatör/mobiloperatör.

Du kan läsa mer om våra betalningsmetoder och hur man går till väga för att köpa Habbo Mynt genom att Klicka härMer information kan du hitta här -
Information för Föräldrar

Bildades år 2000, Habbo Hotel är världens största community och socialt spel för tonåringar med över
200 miljoner registrerade användare till dags dato. Varje månad besöker miljoner av tonåringar från
150 olika länder något av de Habbo communitys som finns på 11 olika officiella språk.

Vad är Habbo?

Förutom att förbättra social kompetens och kreativitet, så lär sig spelarna grunderna i ekonomi genom t.ex. loppmarknadens funktion och genom att byta Habbosaker med varandra, något som är mycket populärt på Habbo. Habbo Hotel gratis att spela, men för att få ut det mesta av Habbo kan användarna köpa Habbomynt, som är Habbo världens valuta. Mynten används för att betala virtuella saker som gör det möjligt att skapa event och fantastiska rum.

Kul med kompisar - förbättra social kompetens och kreativitet!

Habbo handlar om att ha kul med kompisar I en inspirerande och säker miljö. Det viktigaste och mest värdefulla på Habbo är alla våra medlemmar och allt det kreativa som de själva skapar Tonåringar kan upptäcka sin kreativa sida genom att bygga spel och utmana sina vänner, eller genom att inreda rum och skapa en look för sin användare, allt för att uttrycka sin personliga stil och sina egna värderingar. Att erbjuda en säker miljö för våra spelare är Habbos högsta prioritet och alla Habbo hotel är bemannade med tränade vuxna moderatorer som som kan ta hand om de som inte sköter sig och hjälpa de Habbos som har frågor.

 Info 

Föräldrarguiden

Skapad: 2009-maj-12

2 användare i gruppen

Inga tags