SuperSkurkar

magnetoweb

Jokern är Batmans ärkefiende som hypnotiserar alla med sitt vanställda leende, lila kostym och onda skratt.
Du är precis som Jokern - Listig! Du planerar dina handlingar och ser till att allting är uttänkt i förväg. Du döljer dina spår och du vet precis vad du vill ha. Får du inte det du vill ha på direkten ser du till att få det på alla sätt och vis. Du bryr dig inte om någon annan än dig själv. Kärlek för dig är makt. Du har inga svagheter och alla borde vara rädda för dig. Som Jokern kan du göra vad du vill när du vill - men se upp. Det kommer alltid finnas superhjältar som Batman, och vad gör du när de helt oväntat avslöjar din svaghet. Tänk på det du.

TA REDA PÅ HÄR VEM AV SUPERSKURKARNA DU ÄR! RÄKNA IHOP POÄNGEN FRÅN TESTET I ARTIKELN...


MAGNETO

11-20 poäng

jokerweb

lex-luthorweb

Stålmannens ärkefiende och den onda hjärnan bakom Luthor enterpise. DU är precis som Lex Luthor - mycket snack men inte så mycket verkstad. Du drömmer om att få ha den onda genen inom dig men kan inte låta bli att drabbas utav det som alla superskurkar hatar mest - SAMVETET. Du har hjälp folk förut och sätter inte alltid dig själv i första hand. Du har ett hjärta och du tror på kärleken. Det funkar inte helt och hållet om man vill härska över universum. Jobba på, vi önskar dig lycka till.

Magneto kämpar för mutanternas rättigheter på ett märkligt sätt i X-Men serien.
Du är som Magneto - stark, självsäker och med massvis av onda planer. Du har varit med om mycket och du är ständigt på jakt efter hämnd. Du har en superkraft som du inte alltid använder vilket ibland kan få dig att verka svag och normal. Du måste stå på dig lite mer . Som Magneto kämpar du för att rätt ska vara rätt. Det är inte bara hämnd utan du strävar även efter rättvisa. Du kan se en skillnad på gott och ont vilket kan ifrågasättas. Du måste fortsätta arbeta på dina planer, tänk två gånger. Var inte rädd för att använda din mask - vi litar på dig!


LEX LUTHOR

0-10 poäng


JOKERN

21-30 poäng

 Medlemmar i denna grupp (2451) 


1 - 20 / 2451
Första | << | >> | Senaste

 Info 

SuperSkurkar

Skapad: 2009-jul-09

2,451 användare i gruppen

Vilken SuperSkurk är du?
Inga tags