Anti-Mobbnings Gruppen

modtokfia

it computer

modfleggo

Jag blev mobbad en gång :( Ohc gjorde ingenting åt de och mådde jättedåligt. Men till slut så tog jag mod till mig och sa att nu får det vara nog.

i love bobba2

duzzshal

HABBO SÄGER, STOPPA MOBBNINGEN!!

Arne

Det är aldrig kul att bli mobbad.. Fick du hjälp av någon? Om du inte har fått hjälp av någon så vill vi på habbo att du ska veta att så fort du märker något, att någon beter sig illa mot dig eller en vän så ska du rapportera det till vår personal.

i love bobba2

Det är klart att jag vill ha kompisar på nätet, det är en rolig plats och vara på, men ibland vet man inte. Ibland går folk bakom ryggen på en och det är inte okej.

Kolla här! Den bästa gruppen!

Stöd oss för att skapa en trivsam och mobbnings-fri miljö på Habbo! Habbos som står starka mot mobbare och för varandra! Bli medlem redan idag och visa att du bryr dig!

Kolla in filmen och diskutera din reaktion. Vad kan du göra och vad kan vi göra?
Börja diskutera här>>>

vincentwac

Habbo Mot Mobbning

Våren är här och känslor har börjat flöda extra mycket. Detta kan te sig i att man är extra snäll mot sina vänner men också att vissa är extra elaka.

Var snälla mot varandra och gör något för att alla skall vara snällare mot varandra på Habbo!

Habbo Hotell Sverige

chris, Lost witness

kir-stamp5

 Info 

Anti-Mobbnings Gruppen

Skapad: 2008-maj-22

8,697 användare i gruppen

För alla Habbos nya som gamla som är emot mobbning! Filosofera och diskutera, snacka varför man mobbas och hur man kan göra något emot det.