Anti-Mobbnings Gruppen

modfleggo

i love bobba2

vincentwac

HABBO SÄGER, STOPPA MOBBNINGEN!!

Kolla här! Den bästa gruppen!

Stöd oss för att skapa en trivsam och mobbnings-fri miljö på Habbo! Habbos som står starka mot mobbare och för varandra! Bli medlem redan idag och visa att du bryr dig!

chris, Lost witness

modtokfia

Habbo Mot Mobbning

Våren är här och känslor har börjat flöda extra mycket. Detta kan te sig i att man är extra snäll mot sina vänner men också att vissa är extra elaka.

Var snälla mot varandra och gör något för att alla skall vara snällare mot varandra på Habbo!

Habbo Hotell Sverige

kir-stamp5

Kolla in filmen och diskutera din reaktion. Vad kan du göra och vad kan vi göra?
Börja diskutera här>>>

Det är aldrig kul att bli mobbad.. Fick du hjälp av någon? Om du inte har fått hjälp av någon så vill vi på habbo att du ska veta att så fort du märker något, att någon beter sig illa mot dig eller en vän så ska du rapportera det till vår personal.

Det är klart att jag vill ha kompisar på nätet, det är en rolig plats och vara på, men ibland vet man inte. Ibland går folk bakom ryggen på en och det är inte okej.

duzzshal

i love bobba2

Arne

Jag blev mobbad en gång :( Ohc gjorde ingenting åt de och mådde jättedåligt. Men till slut så tog jag mod till mig och sa att nu får det vara nog.

it computer

 Info 

Anti-Mobbnings Gruppen

Skapad: 2008-maj-22

8,697 användare i gruppen

För alla Habbos nya som gamla som är emot mobbning! Filosofera och diskutera, snacka varför man mobbas och hur man kan göra något emot det.