Hej då från Duzz!

Det finns inget som jag kommer minnas bättre och sakna mer än all den kreativitet som finns här hos oss på Habbo!

Efter 3.5 år som hotellchef på Habbo ska jag gå vidare och ge mig ut på lite nya äventyr! Det känns spännande och läskigt eftersom jag inte riktigt vill lämna min trygga pixelmiljö och alla er här på Habbo som verkligen har fått mig att känna mig som hemma!

Det har gått många dagar och jag har alltid gått till mitt jobb med ett stort leende på läpparna och det är otroligt viktigt. Jag har alltid känt mig motiverad och jag har kämpat, det har inte alltid varit lätt men det har alltid varit värt det. Allt det här är på grund av alla er....

Utan er skulle jag inte vara den jag är idag och jag skulle inte tro att allting är möjligt eller veta att alla på habbo är unika, speciella på sitt egna sätt. Till och med dem som hatar mig eller dem som har blivit bannade eller dem som hycklar. Alla som är med i Habbo världen är speciella och det kommer jag alltid att komma ihåg.

Jag tar med mig alla fina minnen och jag hoppas att ni gör detsamma. Jag hoppas att ni kan tänka tillbaka på dem här åren då jag var hotellchef och minnas dem sakerna som var bra. Inte hela tiden utgå från det negativa :) Bra minnen består och det är det som är de viktigaste... Jag skulle kunna skriva en bok om det här men det ska jag inte. Jag vill bara säga en sista sak till alla er därute som läser det här:

Var stolta över den ni är, var er själva fastän det är tufft, det blir alltid bättre. Behandla andra med respekt, behandla livet med respekt. Ha kul, var kreativa och använd er fantasi så mycket ni bara kan. Och sist men inte minst: Var inte rädda för kärleken...

Vad händer nu på Habbo?

Jag kommer att lämna över till vår säkerhetschef som ni redan känner till, Nordiclight! Hon kommer att se till att allting rullar på och jag litar på henne till 200%. Det känns tryggt och bra att lämna över det till någon som ni alla redan känner till.

Vi kommer att göra om upplägget litegrann på habbo.se. Det kommer att vara så att vi lägger mer fokus på hotellet och inte lika mycket på webbsidan. Vi kommer att börja använda oss av streamen mycket mer för att berätta om nyheter och tävlingar. Så glöm nu inte att kolla in den (det är den blåa blixten längst ner i högra hörnet) så att ni håller er uppdaterade. Glöm inte heller att hålla utkik efter nyheter och sånt på vår Facebook sida och vår twitter!

Jag säger återigen TACK för den här tiden och NI ÄR GRYMMA!

Massa kärlek

ta hand om er


massa kramar


Duzzvintervink