Välkommen till Habbos China Town!

I år är det drakens år och innan vi kommer blåsa av fyrverkerierna nästa vecka kan ni kolla in Habbos China Town!

År 2012 är drakens år och som alla andra år kommer vi också att fira det här på Habbo! Men skillnaden i år är att vi tar med er alla in i vårt egna Habbo China Town! Här kommer det finnas allt från restauranger, karaoke barer, stränder och Bruce Lees hemliga rum!

Lanterns


Välkommen in i vår China Town Restaurang

Vår restaurang serverar allt det bästa från det kinesiska köket men det som den är mest känd för är sina magiska lyckokakor. Lyckokakorna är som ett horoskop, man får en liten rad med visdomsord som kan avgöra väldigt mycket.

COK10


Det är inte så lätt att få dem här berömda lyckokakorna, man måste beställa, äta eller gissa rätt på DAGENS RÄTT! Det är olika rätter varje dag, gissar man rätt varje dag får man en ny lyckokaka dagen efter i form av ett emblem.

China Towns Restaurangens Meny!

Den är lite speciell och DAGENS RÄTT finns bara på vår Facebook sida För att kunna se vad som är DAGENS RÄTT måste du kolla in vad det står på Facebook, varje dag!

Alla lyckokaka emblemen är olika och med olika budskap varje dag så se till att logga in på Habbo och besök vår restaurang redan NYSS!

China Town Restaurang 2012>>>

Smaklig måltid och Gott Nytt drakår 2012!

Duzz