Nyheter

« Äldre

Tävlingar

Tävlingar

Tekniska Uppdateringar

Speciella Erbjudanden

Annat

Nu är Niko här! Ladda ner spelet idag!

Nu kan du vara med på Nikos episka äventyr i vårt mobilspel!

Väntan är över, nu är Niko äntligen här. Ladda ner det gratis redan nu!!

Niko är ett riktigt äventyrsspel där du behöver både list och mod för att klara av alla banorna. För att lyckas måste du besegra alla monster, klara av alla hinder och till slut lyckas med att befria Nikos vänner som är tillfångatagna i "den andra världen".

Klicka här för att komma till iTunes App affär>>>

Träffa Niko!

Niko är en alldeles unik och speciell liten varelse. Det finns verkligen ingen som är som Niko. Vanligtvis så lever Niko ett väldigt lungt och harmoniskt liv med sina vänner slingades och hoppandes mellan lianerna. Men helt plötsligt så drabbas de alla av något skumt och mekaniskt som kidnappar alla Nikos vänner. Det är därför Niko tar sig an uppdraget att ta sig igenom hinder och banor för att komma till den "andra världen" och rädda sina vänner.

Det blir DIN uppgift att hjälpa Niko hjälpa sina vänner. Genom att följa med på Nikos äventyr till "den andra världen" och klara av uppdrag och bekämpa stora monster som fungerar som bossar kommer du steget närmare Nikos vänner och chansen till att de kan bli fria igen.

Ladda ner Niko från din iTunes App affär!

Niko har nu officiellt släppts i App Store /affären / iTunes och du kan spela de första sex banorna helt gratis inann du låser upp hela spelet för bara 15 SEK. Niko kan spelas på iPhone, iPod Touch eller iPad.

Spela Niko och få unika priser på Habbo

Genom att spela spelet Niko kan du låsa upp emblem och andra priser som unika möbler på Habbo! Du kan alltså använda allt det här som du lyckas klara av inne på Habbo. När du eller om du klarar av hela spelet, alla banorna kommer du att bli belönad med en unik möbel, den är så unik på Habbo att vi måste hålla den hemlig. Priserna som du får med Niko kan du lösa in genom koderna på Habbo.

Få Niko att bli Nummer 1 på iTunes och vinn priser på Habbo!

Kom ihåg att ladda ner Niko och få ditt första emblem på direkten! Spelare som har fått sitt första Niko emblem kommer att vinna en helt UNIK rare möbel på Habbo om Niko blir nummer ett på iTunes App Topp Lista. Vi lottar också ut priser till Niko spelare från den 19 till den 21 januari. Se därför till att ladda ner Niko gratis och få ditt första Niko emblem.

Läs mer här>>>

Kolla in Nikos egna rum på Habbo

Niko har ju besökt flera rum på Habbo nu under veckan och kollat in vad han skulle vilja ha för något eget. Checka in på hotellet och ta en sväng förbo Nikos nya rum och träffa lite nya kompisar. Här inne kan ni alltid se till att snacka om spelet och allt annat som hör till!

Nikos rum på Habbo>>>